Tekeningenmappen / Tekeningen klonen

Gemaakt door Nicola Minty, Gewijzigd op Ma, 19 Dec, 2022 om 10:06 PM op Nicola Minty

Je kan nieuwe tekeningenmappen / tekeningen aanmaken aan de hand van bestaande tekeningenmappen / tekeningen.

Kloon een tekeningenmap

Kloon een tekening

Klik op het icoon links bovenin om het menu te openen en selecteer vervolgens Instellingen > Tekeningen.

Kloon een Tekeningenmap

1️⃣ Handmatig
2️⃣ Import template

Selecteer de tekeningenmap, klik dan op het icoon rechts naast de titel en selecteer vervolgens KLOON.

1️⃣ Handmatig

Vul in hoeveel kloons je wilt hebben en druk vervolgens op KLOON om deze aan te maken.

2️⃣ Import template

Klik op UPLOADEN.

Download het template en vul deze in.

Voorbeeld:

Upload het template wanneer deze ingevuld is.

De tekeningenmappen en tekeningen worden vervolgens gekloond.

Kloon een tekening

Klik op het icoon naast de tekening naam en selecteer KLOON.