Wat is een Teamprofiel en hoe stel ik deze in?

Gemaakt door Nicola Minty, Gewijzigd op Ma, 19 Dec, 2022 om 10:07 PM op Nicola Minty

Teamprofielen fungeren als de basis voor een team. Team profile serves as the foundation for teams, by defining roles for users that describe what they do as a member of the team. You can then create teams based on the team profiles, add users to those teams and apply role-based permissions for them.

Teamprofielen kunnen meerdere gebruikersrollen bevatten.

Klik op het icoon links bovenin om het menu te openen en selecteer vervolgens Instellingen > Teamprofielen.

Klik op het + icoon naast het aantal Teamprofielen links bovenin. Vul vervolgens de teamprofiel naam in en druk op OK om deze aan te maken.

Wanneer het profiel is aangemaakt klik je rechts onderin op de + knop om een gebruikersrol toe te voegen. Aan deze rol kan je één of meerdere rechtenstructuren toewijzen.

Klik op OK te bevestigen.

Een ⭐️ icoon achter de naam betekend dat dit de standaard gebruikersrol is voor dit teamprofiel. Alle nieuwe gebruikers in dit teamprofiel, krijgen standaard deze rol toegewezen.