Teamprofielen beheren

Gemaakt door Nicola Minty, Gewijzigd op Ma, 19 Dec, 2022 om 10:03 PM op Nicola Minty

Bewerken / Deactiveren / Downloaden

Teamprofielen kunnen alleen via de website beheerd worden.

Klik op het icoon links bovenin om het menu te openen en selecteer vervolgens Instellingen > Teamprofielen.

Bewerken ✏️

Selecteer het teamprofiel en klik op de titel om deze te bewerken of klik op de gebruikersrol om die te bewerken.

Je kan de roltitel wijzigen en de toegewezen rechtenstructuren aanpassen, klik op OK om de wijzigingen op te slaan, op Annuleer om de wijzigingen ongedaan te maken en op Verwijderen om de rol te verwijderen.

Deactiveren

Klik op het icoon naast de titel en selecteer Deactiveren.

Downloaden

Klik op het icoon naast de titel en selecteer Downloaden.

Meerdere teamprofielen tegelijkertijd downloaden

Wissel van Weergavemodus door op Bladeren te klikken en kies voor Selecteren.

Klik op de teamprofielen om deze te selecteren of klik op de Selecteer alles / Deselecteer alles iconen om de gelijknamige handelingen uit te voeren.

Geselecteerde items lichten grijs op. Klik op het download icoon om de geselecteerde teamprofielen te downloaden.