2TA / Wachtwoord loos inloggen activeren

Gemaakt door Nicola Minty, Gewijzigd op Ma, 19 Dec, 2022 om 10:07 PM op Nicola Minty

Twee-Traps-Authenticatie / Wachtwoord loos inloggen kan alleen geactiveerd worden vanuit bedrijfsniveau door een bedrijfsbeheerder.

Log in op Bedrijfsniveau.
Klik op het icoon in de rechter bovenhoek en selecteer Bewerk.

Klik op Authenticatie type en selecteer de gewenste methode. Klik op OK om de wijziging op te slaan.

Zodra dit geactiveerd wordt, zal het actief zijn op alle projecten.