Actiepuntprofiel code en titel bewerken

Gemaakt door Nicola Minty, Gewijzigd op Ma, 19 Dec, 2022 om 10:05 PM op Nicola Minty

⚠️ Let op!; Wanneer je de code wijzigt, beïnvloedt dit alle bestaande actiepunten met dit profiel en begint de telling weer vanaf 1. Neem voor het wijzigen, contact op met het support team voor meer duidelijkheid.

Klik op het icoon links bovenin om het menu te openen en selecteer vervolgens Instellingen > Actiepuntprofielen.

Selecteer het profiel en klik op de knop om het menu uit te klappen.

Selecteer Bewerken om de code en titel te wijzigen. Klik vervolgens op OK om op te slaan.