Toewijsregels - Actiepuntprofiel

Gemaakt door Nicola Minty, Gewijzigd op Ma, 19 Dec, 2022 om 10:05 PM op Nicola Minty

Toewijsregels kunnen helpen bij het invullen van gegevens van een nieuw actiepunt, de al ingevulde informatie kan nog bewerkt worden.

Klik op het icoon links bovenin om het menu te openen en selecteer vervolgens Instellingen > Actiepuntprofielen.

Selecteer het profiel en klik op de knop om het menu uit te klappen en selecteer vervolgens Regels.

Klik op Toevoegen om een nieuwe regel in te stellen voor het geselecteerde actiepuntprofiel of klik op een bestaande regel om deze aan te passen.

Selecteer actiepuntstatus, toewijzen attributen en actiepunt gegevens als het nodig is. Klik op OK om te bevestigen en Verwijderen om de regel te verwijderen/annuleren.

???
Actiepuntstatus en Toewijzen attributen zijn voor alle regels nodig. Actiepunt gegevens is een conditionele optie voor een regel.

Actiepuntstatus

Selecteer een actiepuntstatus voor de toewijsregel. Het actiepunt wordt toegewezen wanneer het item de geselecteerde status krijgt.

Actiepunt gegevens

Gebruik gegevens uit het actiepunt als conditionele toewijsregel. Klik op Bewerken om de condities in te stellen.

Klik op Toevoegen om een nieuwe conditie toe te voegen of klik op een bestaande conditie om deze te bewerken.

Selecteer het veld en vul de conditionele waarde in. Klik op OK om te bevestigen.

Toewijzen attributen

Je kan toewijzen aan de hand van een specifiek team, een gebruiker van een team of een gebruiker/team veld in het template gebruiken voor de toewijzing van het punt.

1️⃣ Gebruiker - Selecteer Team en Gebruiker om de regel voor een specifieke gebruker op te stellen.

2️⃣ Veld - Klik op Veld Toevoegen om een veld vanuit het template te kiezen. Dit veld zal dan bepalen aan wie het actiepunt wordt toegewezen.