Hoe voeg ik een gebruiker toe aan een team?

Gemaakt door Nicola Minty, Gewijzigd op Ma, 19 Dec, 2022 om 10:08 PM op Nicola Minty

Gebruikers toevoegen aan een team zorgt ervoor dat zij bepaalde rechten krijgen toegewezen. De rechtenstructuur is een belangrijk punt, het zorgt namelijk niet alleen voor databeveiliging, maar ook voor een gestroomlijnde structuur voor een team. Dit zijn een cruciale factoren voor het uitrollen van software zoals RDrive. Wanneer iedereen weet wanneer wie wat moet doen, loopt alles soepeler en is het makkelijker om te wennen aan een nieuw systeem.

Gebruikers toevoegen aan een team

Klik op het icoon links bovenin om het menu te openen. Selecteer vervolgens Instellingen > Teams in het menu.

Selecteer het team waaraan je de gebruiker(s) wilt toevoegen. Je kan zoeken op weergave naam of emailadres en gebruikers toevoegen aan de onderkant van de teamlijst.

Denk eraan om de juiste rol te selecteren voor de gebruiker binnen het team.